2021-07-24 07:58:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Egy terved nem jön össze, mert meglepetésszerűen közbejön valami

Napi horoszkóp július 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint most egy kicsit szétszórt, kiegyensúlyozatlan vagy, de bízhatsz mások megértésében, türelmében. Törődj többet önmagaddal, lelki egyensúlyoddal. A Vízöntő-telihold értékes felismerésekhez segíthet hozzá.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Sokat foglalkozol személyes és családi ügyeiddel. Túl sokat rohangásztál mások érdekében, most meghittségre, nyugalomra vágysz, s arra, hogy időnként egyedül legyél. Jól is teszed, ha szakítasz egy kis időt az elvonulásra, mert így ismét magadra találhatsz.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szabadságra és valamiféle változásra vagy éhes. Hosszú ideig a munkára, a túlélésre koncentráltál, most egy kicsit lazítani akarsz. Szórakoztató pillanatokra vágysz, és ezt szerencsére meg is adják az égiek. Élj a lehetőségeiddel!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kitűnő alkalmad adódik arra, hogy valami szépet, értékeset vásárolj, amire már régóta vágysz. Saját kívánságaidat most valóra válthatod, ha jól körülnézel az üzletekben. És szánj is erre pénzt, mert amúgy mindig mások érdekeit nézed, magadra alig gondolsz.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy terved nem jön össze, mert meglepetésszerűen közbejön valami, de sebaj, az élet bőségesen kárpótol. Izgalmas és eseménydús órákra számíthatsz, és számtalan nem várt örömben lehet részed. Ha szingli vagy, most kellene ismerkedned.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár általában igencsak nehezedre esik, ma mégis képes vagy az ellazulásra, kikapcsolódásra. Kedves, kellemes élményeid lesznek, megéled a pillanat örömeit, békéjét. Harmonikusan kapcsolódsz másokhoz, és ez a párkapcsolatodban is meghitt órákat jelez.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha összetűzésbe keveredtél életed párjával, annak legalább felerészben te is vagy az oka. A baj az, hogy a hajlamos vagy túlságosan is a karóhoz kötni azt a bizonyos ebet. Márpedig, ha nem hagysz elég mozgásteret a másik akaratának is, akkor az könnyen szakadáshoz vezethet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ismerkedős kedvedben van. Ahhoz, hogy nyitott legyél az érzelmi kapcsolatokra, meg kell válnod az álcáidtól, szerepeidtől, amiket azért veszel magadra, hogy védd magad. Csak ezt követően remélheted, hogy megtalálod azt, aki már felfigyelt rád.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A gáláns, életvidám Nyilas most szívügyekben is sikeres. Sok energiád van, szexuális étvágyad megnő. Alkalmas az időszak a hosszú távú döntések meghozatalához, mert most tisztán látod a lehetőségeidet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Néha muszáj lenne hagynod, hogy a párod is beleszóljon a döntéseidbe. Ez jó érzés neki is. Ráadásul ha semmiben sem hallgatsz rá, akkor a végén nagyon egyedül fogod magad érezni. Ne zárkózz magadba: oszd meg vele a terveidet, gondolataidat!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Igencsak rámenősnek mutatkozhatsz a szerelemben. Hódítani, csábítani akarsz, ami most könnyen is megy. De legyél válogatós abban, hogy kivel is flörtölsz! Könnyen eshetsz ugyanis a saját csapdádba, és meghódítasz valakit, akivel aztán nem tudsz mit kezdeni...


Halak: II. 19. - III. 20.

Mindenki a te kedvedben akar járni, egyszerre többen is csaphatják neked a szelet. Te azonban csak annak higgy, akinek a szemébe nézve nem zavarosságot, hanem tiszta fényt látsz. Ha már van társad, akkor az ő tüzét is felélesztheted újra, ami megkönnyíti neked a választást.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: